Megkérdezték az MTVA-t, hogy tényleg koronásak-e a dolgozóik, eszeveszett óbégatás jött válaszul

Stílust nem kaptak a közpénzmilliárdok mellé.

Megkérdezték az MTVA-t, hogy tényleg koronásak-e a dolgozóik, eszeveszett óbégatás jött válaszul

A hvg.hu több, egymástól független forrásból úgy értesült, hogy koronavírus-fertőzötteket találtak a közmédiánál. A lap – ahogy az újságíróknál szokás – megkérdezte az érintett szervezetet (főleg, ha már külön sajtóosztályt is működtetnek).

A jövőre 97 milliárd forintból gazdálkodó MTVA illetékesei azonban válaszadás helyett eszeveszett sértett sivalkodásba kezdtek, azt írták vissza:

„Fake news oldalaknak nem kívánunk információt adni, mert sosem tudhatjuk sem mi, sem az olvasóik, hogy mit ferdítenek el, s mit tagadnak el. E gyakorlatunkon nem kívánunk változtatni, különös tekintettel munkatársaink magánéletére és biztonságára, akiket – többek között – Önök és elvbarátaik oly szívesen és gyakran indokolatlanul gyaláznak és megaláznak.”

Nem derült ki tehát, hogy valósak-e a hvg.hu információi, és arra sem válaszoltak, hogy esetlegesen hány embert érint a fertőzés, valamint milyen intézkedéseket vezettek be, ha egyáltalán sor került ilyenre.

Amit egyelőre biztosan tudni lehet, az az, hogy ilyen színvonalú vagdalkozásra is súlyos adóforintokat költ el az ország.

Kapcsolódó hírek