Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Rogán Antal albérlete elé szórta a Momentum az összegyűjtött konzultációs íveket

Rogán Antal albérlete elé szórta a Momentum az összegyűjtött konzultációs íveket

„Majdnem 2 milliárd forintot költött a kormány a legutóbbi, koronavírusról szóló propagandakonzultációra. Arról van itt szó valójában, hogy a legnagyobb veszély kellős közepén is saját maguknak kampányolnak, illetve gyűjtenek adatokat”

– mondja Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja abban a videóban, melyet Rogán Antal propagandaminiszter budai villájánál forgattak, és melyen az látható, hogy a párt aktivistái az általuk gyűjtött konzultációs íveket beszórják a kerítésen.

Rogán küszöbéig vittük az emberek véleményét: ELÉG a propagandából!

💸 Több milliárd forintot költött el a kormány a legújabb "nemzeti konzultációra";, mindezt Rogán Antal vezényletével.📄 Az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezren jöttek oda országszerte, hogy leadják nálunk a kormány által kiküldött papírokat. 💰 Szerintük ennek a pénznek lenne helye máshol is, lehetett volna költeni az iskolákban fertőtlenítő szerekre vagy a munka nélkül maradt magyarok megsegítésére is.⛔ Elegünk van a hazug propagandából!✊ Ezt az üzenetet most Rogán Antal propaganda miniszter küszöbéig vittük!

Posted by Momentum Mozgalom on Saturday, September 12, 2020

Hajnal az akció kapcsán arról beszélt, az elmúlt hónapokban a Momentum pultjaihoz több tízezren mentek oda országszerte, hogy leadják a kormány által kiküldött papírokat. A párt szerint a kampányra költött pénznek lett volna helye máshol is, „lehetett volna költeni az iskolákban fertőtlenítő szerekre vagy a munka nélkül maradt magyarok megsegítésére is”.

Rogán Antal válása után idén tavasszal költözött egy II. kerületi luxus kategóriás társasház egyik lakásába. A társasházat azonban a beköltözés előtt saját beosztottja, Nagy Ádám édesapja vásárolta meg, így a miniszter csak bérlő az értékes ingatlanban – emlékeztet a 24.hu.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz