Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Jutalomból ingyen mehet 500 egészségügyi dolgozó a Szuperkupa-döntőre

Logikus, kik fertőzzék össze egymást, ha nem éppen ők.

Csányi Sándor és Aleksander Čeferin.
Csányi Sándor és Aleksander Čeferin. Fotó: Facebook/MLSZ

500 magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást a szeptember 24-i Bayern München-Sevilla Szuperkupa-döntőre, melyet a Puskás Arénában játszanak – jelentette be Facebook-oldalán a Magyar Labdarúgó Szövetség.

„Az MLSZ egyik legfontosabb célkitűzése, hogy minél több magyar lehessen ott a Puskás Arénában. Dr. Csányi Sándor és Aleksander Čeferin, az MLSZ illetve az UEFA elnöke közösen kezdeményezte, hogy az elmúlt időszakban önfeláldozó munkát végző magyar egészségi dolgozók számára különítsenek el legalább 500 belépőt a budapesti döntőre”

– olvasható a posztban.

500 magyar egészségügyi dolgozó kap meghívást a Szuperkupa-döntőreA Bayern München-Sevilla Szuperkupa-döntő szervezése…

Posted by MLSZ – Magyar Labdarúgó Szövetség on Tuesday, September 8, 2020

Arról, hogy mennyire jó ötlet a koronavírus-járvány második hullámában megtartani egy többezres sporteseményt, megoszlanak a vélemények. Gulyás Gergely nemrég a Kormányinfón lelkesen bizonygatta, hogy biztonság lesz, minden harmadik helyet lehet csak elfoglalni, az esetleges kontaktkutatás pedig a helyjegyek miatt egyszerű lesz.

Az ATV cikke megjegyzi, az UEFA közlése szerint a Puskás Aréna kapacitását csak mintegy 30 százalékban fogják kihasználni, a Bayern és a Sevilla drukkerei 3-3 ezer jegyet kapnak, a nézőknek maszkot kell viselniük, fertőtleníteniük kell a kezüket, tartaniuk kell egymástól a megfelelő távolságot és mindenkinek ellenőrzik a testhőmérsékletét is.

A biztonság jegyében Magyarországra érkezéskor minden jegytulajdonost kötelező orvosi vizsgálatnak vetnek alá. Ezen kívül egy angol vagy magyar nyelvű, 72 óránál nem régebbi negatív koronavírus-tesztre is szükségük lesz az érintetteknek.