Nekiesett a Fidelitas Karácsony Gergelynek: fejezze be az ámokfutását!

Úgy tudják, a főpolgármester „játszadozik” azoknak az idejével, akik autóval járnak munkába.

Nekiesett a Fidelitas Karácsony Gergelynek: fejezze be az ámokfutását!
Fotó: Facebook/Illés Boglárka

A Fidelitas elnöke felszólította (!) Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy „fejezze be a politikai ámokfutását”, erről az MTI adott hírt, miután Illés Boglárka keddi sajtótájékoztatóján tájékoztatta a nagyérdeműt:

eddig türelemmel várták, hogy a főpolgármester mit szeretne kezdeni a Nagykörúttal, de mostanra a Fidelitasnál is „betelt a pohár”!

Az ifjúfideszes arról is beszélt, úgy tudja, Karácsony Gergely „kísérleti laboratóriumként használja a fővárost”, ami szerinte már tavasszal látható volt, amikor rendeletekkel vezette a várost, és egysávosította a nagykörutat. Emiatt – folytatta – annak a több tízezer embernek, aki autóval jár munkába, viszi a gyermekeit az iskolába vagy óvodába, el kell viselnie a szmogot és a torlódást – magyarázta, hátha valaki esetleg elhiszi, hogy Tarlós István idejében nem volt szmog és dugó.

Illés a Fidelitas nevében leszögezte: nem kérnek abból, hogy Karácsony Gergely „játszadozik” azoknak az idejével, akik autóval járnak munkába!

A sajtótájékoztató után a Fidelitas aktivistái kérdésekkel felmatricázott palackos vizekkel heccelték az a piros lámpánál várakozó autósoknak. A palackokon az volt olvasható: „Téged sem kérdeztek meg róla, hogy mit gondolsz a körúti biciklisávról? Ez mindenki Budapestje?”.

Kapcsolódó hírek