Bűnügy

Börtönőrök életveszélyesen megvertek egy fogvatartottat, őrizetbe vették őket

Időjárás

Ezt az időjárást már nem hiszed el – mutatjuk a hétvége friss előrejelzését

Időjárás

Hidegfront érkezik szombaton, látszik már a lehűlés

Fidesz: visszataszító, hogy mennyien kezelik Karácsony Gergely Facebook-oldalát!

A nagyobbik kormánypárt szerint propagandára megy az adófizetők pénze.

RövidenRöviden
Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere.
Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere.

A fővárosi Fidesz-KDNP választ vár Karácsony Gergely főpolgármestertől arra az égető kérdésre, hogy a Facebook-oldalának kezelői közül hányan állnak a fővárosi önkormányzat alkalmazásában, vagyis „hány embert fizetnek közpénzből facebookozásért”, és mennyi pénzt kapnak ezért.

Karácsony Gergely bort iszik és vizet prédikál – tudatta a Fidesz az MTI-nek szerdán küldött közleményében,

visszataszítónak nevezve, hogy miközben a főpolgármester az átláthatóságról beszél, addig „az adófizetők pénzét propagandára költi”!

A nagyobbik kormánypárt jogilag és erkölcsileg is kifogásolhatónak tartja, hogy a fővárosi önkormányzat fizeti Karácsony Gergely Facebook-oldalának hirdetéseit. Egy olyan oldalról van szó – sérelmezik a propagandaköltések nagy szakértői –, amely Karácsony Gergely főpolgármestersége előtt is létezett, és amelyen a főpolgármester elsősorban nem a fővárossal kapcsolatos információkat oszt meg, hanem szerintük „politikai propagandára használja”.

A nyilvános adatok szerint eddig csaknem 30 millió forintot költött Karácsony Gergely Facebook-oldalának hirdetéseire – állítja a Fidesz, mely párt politikusai ennyit valószínűleg naponta elvertek az utóbbi években propagandára, gyűlölködő plakátokra és agymosásra.

Karácsony Gergely Facebook-oldalának adatlapja.

Karácsony Gergely Facebook-oldalának adatlapja.Forrás: Facebook

Szintén nyilvános adat, hogy összesen 13 ember dolgozik Karácsony Gergely Facebook-posztjain – sérelmezik még a kormánypárt oknyomozói, aminek nyilvánvalóan semmi köze semmihez, hiszen ha pl. egyetlen ügynökség kezeli Karácsony Facebook-oldalát, amely 13 munkatársának adott jogosultságot az oldalhoz, akkor is 13 ember fog ott látszani a közösségi oldal kimutatásában.

Ezek is érdekelhetnek

Templomban áhítoztak, ezért nem mentek el a fideszes képviselők a Népjóléti Bizottság ülésére

Karácsony: megvédtük Budapestet a kormánytól

Orbán Viktor elutazott

Felmondott a státusztörvény miatt, buszsofőr lett nettó 5-600 ezerért a Földes Ferenc Gimnázium tanára

A ruszkibérenc, Magyarországot a német nagytőkének és a kínai gyarmatosítóknak kiárusító Fidesz frakcióvezetője: Magyarország függetlenségét minden eszközzel meg kell óvni a külföldi befolyásszerzési kísérletektől

Megszólalt a kutyapártos nő megvesztegetésével lebukott fideszes: elképesztő mesével állt elő