Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Felmondott az Index fejlesztőinek egy része is

Felmondott az Index fejlesztőinek egy része is

A hvg.hu információi szerint nyolcból hat fejlesztő távozik az Index technikai és kereskedelmi hátterét biztosító Indamediától. A lap szerint a szakemberek távozása újabb nehézséget jelenthet az Index számára, mivel úgy tudni, a szerkesztőségi rendszerük folyamatos karbantartást igényel.

A Média1 ugyanakkor utolérte Vándor Attilát, az Inda-Labs Zrt. vezérigazgatóját, aki némileg árnyalta a helyzetet. Vándor azt mondta, valóban távozik 6 fő, de szavai szerint nem 8-an, hanem több mint 20-an dolgoztak a cégnél, így a működőképességet nem veszélyezteti a felmondásuk, most is maradt 5 olyan ember, akik az Index ügyeit tudják vinni.

A korábbi komoly gond, hogy a lapot szinte az összes újságíró otthagyta, miután a tulajdonosi jogokat gyakorló alapítvány elnöke, Bodolai László kirúgta Dull Szabolcs főszerkesztőt. A felállt munkatársak jelenleg a felmondási idejüket töltik, mely augusztus végén jár le, és lapinformációk szerint egyelőre nem sikerült pótolni őket.

Főszerkesztő sincs jelenleg az Index élén: a pozícióval ugyan megkínálták Tevan Imre korábbi főszerkesztő-helyettest, aki az Origót és a VS.hu-t is megjárta, de egy nap után visszakozott.

A Távozó indexesek Facebook-oldalon egyébként több sejtelmes posztban jelentették be eddig, hogy „lesz másik”.

https://www.facebook.com/tavozoindexesek/posts/128703808926516?__tn__=-R