Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

43-ra nőtt koronavírus-fertőzöttek száma Pápán, 188-an karanténba kerültek

Erről a polgármester tett bejelentést szerdán a helyi tévében.

A koronavírus-járvány miatt az érkezők testhőmérsékletét mérik és az előírások betartására figyelmeztetik a beengedés előtt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet bejáratánál Budapesten 2020. április 17-én.
A koronavírus-járvány miatt az érkezők testhőmérsékletét mérik és az előírások betartására figyelmeztetik a beengedés előtt az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet bejáratánál Budapesten 2020. április 17-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Áldozó Tamás, Pápa polgármestere szerdán a helyi televízióban jelentette be, hogy az előző napi 37-ről 43-ra nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma a Veszprém megyei városban.

A településvezető szavai szerint a helyi Napsugár Bölcsőde munkatársai közül nyolc fő esetében ugyanakkor már a második teszt is negatív lett. A bölcsődében csütörtökön kezdődött meg a fertőtlenítés, fertőtlenítő takarításon esik át a Vajda Péter lakótelepi óvoda is, amint ott végeznek a szakemberek, ismét vihetik a szülők a csemetéket.

8 bölcsődei dolgozó tesztje negatív lett (Híradó 2020.08.12.)

8 bölcsődei dolgozó tesztje negatív lett (Híradó 2020.08.12.)A karanténba helyezett személyek száma szerda estére 188 főre nőtt, közülük 121 fő járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés és 35 fő járványügyi zárlat alatt áll – közölte az augusztus 12-én 20 órakor tartott sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás polgármester. A városvezető kiemelte, a Napsugár Bölcsőde munkatársai közül 8 fő esetében már a második teszt is negatív.

Posted by Pápai Médiacentrum on Wednesday, August 12, 2020

A karanténba helyezettek száma 188-ra nőtt Pápán szerda estére, közülük 121-en járványügyi megfigyelés, 32 fő járványügyi elkülönítés, 35 fő pedig járványügyi zárlat alatt állnak

– mondta a polgármester. A kormányhivatal szakemberei folyamatosan végzik a kontaktkutatásokat, a karanténba helyezettek száma az előttünk álló napokban még nőni fog – mondta.

Emlékezetes, Pápán augusztus 5-én találtak 17 fertőzöttet, köztük egy óvodai alkalmazottat, az óvodások szerencsére nem fertőződtek meg

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz