Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Mészáros Lőrinc földesúr kétszáz zsák búzát adományoz a jobbágyoknak

Áldott legyen az összes Zrt.-je és Kft.-je.

RövidenRöviden
Mészáros Lőrinc földesúr kétszáz zsák búzát adományoz a jobbágyoknak
Fotó: MTI/Komka Péter

Mintegy 200, nemzeti színű szalaggal átkötött, búzával teli zsákot ad a „Magyarok kenyere” programhoz a Mészáros Csoporthoz tartozó Talentis Agro Zrt., tekintetes Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos vállalkozása, hozta a jó hírt az MTI.

Az idén tízéves múltra visszatekintő programban 89 ponton várják a gazdák felajánlásait, az összegyűlt gabonát húsz malomban őrlik meg. A Talentis Agro az ország tíz különböző pontján működő agrárvállalkozása révén csaknem 10 tonna búzát ajánl fel.

A „Magyarok Kenyere – 15 millió búzaszem” program a magyar gazdatársadalom önzetlen, segítő szándékú összefogása. Az egész éven átívelő programban Magyarország teljes területéről és a Kárpát-medence magyarlakta településeiről ajánlanak fel búzát a gazdálkodók a rászoruló magyar gyermekeket segítő szervezeteknek határainkon innen és túl. A 2011-ben részt vevő száz gazda még 10 tonna búzát adott össze, 2019-ben pedig már 5668 adományozó járult hozzá 790 tonna kenyérgabonával a jótékonysági akció sikeréhez

– írták.

A Mészáros Csoporthoz tartozó agrárcégek közül az Agrosystem Zrt., az Aranykorona Zrt., a Búzakalász 66 Felcsút Mg. Kft., a Gödöllői Tangazdaság Zrt., a Hidasháti Mg. Zrt., a Kunhalom Agrária Kft., a Lajta-Hanság Zrt., a Sárvári Mg. Zrt., a Szombathelyi Tangazdaság Zrt., valamint az Opus Globál Nyrt. portfoliójába tartozó Csabatáj Zrt. vesz részt a gyűjtésben.

Az ország 89 pontján július 1. és augusztus 20. között összegyűjtött búzát húsz malomban, köztük a szintén a Talentis Agro Zrt.-hez tartozó Aranka Malomban őrlik meg az államalapítás ünnepére, ebből a lisztből sütik majd a Magyarok Kenyerét.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Újabb céget alapított Mészáros Lőrinc

Várkonyi Andrea után Mészáros Lőrinc is szót kért

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrincről: higgadt, bölcs, elképesztő érzéke van a romantikához

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter