Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Biztonsági céget alapított Mészáros Lőrinc

Olyanja még nem volt neki.

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Új cég született a Mészáros-univerzumban: a milliárdos egykori felcsúti polgármester, július elején alapított társaságot Talentis Protect Zrt. néven, melynek izgalmas tevékenységi körei vannak.

A fő tevékenység biztonsági rendszer szolgáltatás, egyéb tevékenységként viszont többek között olyanok is szerepelnek a cégkivonatban:

  • személybiztonsági tevékenység,
  • nyomozás,
  • építményüzemeltetés,
  • takarítás.

Az Mfor.hu cikke rámutat, az új cég a Talentis Group Zrt. leányvállalataként jött létre, a Talentis Group egyedüli részvényese pedig a Mészáros-házaspár. A Talentis Protect operatív irányításában Mészáros Beatrix, Homlok-Mészáros Ágnes és az ifjabb Mészáros Lőrinc igazgatósági tagokként kerültek bejegyzésre, a cég ügyvezetőjének pedig Hampó Norbertet jelölte meg Mészáros Lőrinc.