Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Biztonsági céget alapított Mészáros Lőrinc

Olyanja még nem volt neki.

Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én.
Mészáros Lőrinc, az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa beszédet mond a létesítmény átadó ünnepségén az M1-es autópálya óbaroki lehajtója közelében 2018. december 7-én. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Új cég született a Mészáros-univerzumban: a milliárdos egykori felcsúti polgármester, július elején alapított társaságot Talentis Protect Zrt. néven, melynek izgalmas tevékenységi körei vannak.

A fő tevékenység biztonsági rendszer szolgáltatás, egyéb tevékenységként viszont többek között olyanok is szerepelnek a cégkivonatban:

  • személybiztonsági tevékenység,
  • nyomozás,
  • építményüzemeltetés,
  • takarítás.

Az Mfor.hu cikke rámutat, az új cég a Talentis Group Zrt. leányvállalataként jött létre, a Talentis Group egyedüli részvényese pedig a Mészáros-házaspár. A Talentis Protect operatív irányításában Mészáros Beatrix, Homlok-Mészáros Ágnes és az ifjabb Mészáros Lőrinc igazgatósági tagokként kerültek bejegyzésre, a cég ügyvezetőjének pedig Hampó Norbertet jelölte meg Mészáros Lőrinc.