Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

Ablakból kizuhanó ember esett rá egy babakocsit toló nőre Budapesten, mindketten meghaltak

Kizuhant egy emeletes házból egy férfi és pont ráesett egy babakocsit toló nőre a fővárosban; mindketten meghaltak pénteken – értesült a Blikk.

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt, eddig tisztázatlan körülmények között. A Blikk úgy tudja, a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi egy szerszámosládával bement a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott.

Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de az erőfeszítések ellenére nem jártak sikerrel,

az ismeretlen férfi és az édesanya is elhunyt, a nővel lévő kisgyerek pedig könnyebben sérült.

Egy újabb cikkben a lap azt írta, a 14. emeletről esett ki a férfi.

„Az édesanya és fél, illetve hároméves gyermekével épp a lifttel ment lefelé, akihez férje is csatlakozott a földszinten. Ahogy kiléptek a házból, a nőt azonnal eltalálta a 14. emeletről lezuhanó férfi” – írták. A tragikus jelenet a férj szeme láttára történt, aki sokkot kapott. A két sebesült életét nem lehetett már megmenteni.

Rendőrség: öngyilkos ugrott

A Budapesti Rendőr-főkapitányság később azt írta: az épület 14. emeletéről öngyilkossági szándékkal ugrott ki a férfi, aki a családjával sétálni induló nőre esett. Megerősítették, hogy a 42 éves budapesti férfi és a 41 éves fővárosi nő is olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette.

Az asszony férje és nagyobbik gyermeke nem sérült meg, a kisebbet azonban megfigyelésre a mentők kórházba vitték. A BRFK gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított büntetőeljárást – írta a rendőrség.

Mindketten menthetetlenek voltak

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta: négy mentőegységet riasztottak. Az első rohamkocsi percek alatt a helyszínre ért. A mentők a földön egy férfit láttak, aki nagy magasságból zuhant ki és ráesett egy anyukára. A nő mellett egy féléves kislány is ott volt.

Az anyát és a férfit is hosszú ideig próbálták újraéleszteni, de mindketten menthetetlenek voltak. A csecsemőt könnyű sérülésekkel vitték a gyermeksebészeti osztályra – közölte Győrfi Pál.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kiemelt kép: Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Mindketten meghaltak, a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült. (MTI/Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó hírek