Gazdaság

Súlyos benzindrágulás jön pénteken, de a dízelesek örülhetnek

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

19 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma

Nincs újabb elhunyt, de 7819-en vannak jelenleg is hatósági házi karanténban.

Ápolónő egy lélegeztető gépen lévő beteg mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház járványkórházként működő Semmelweis Tagkórházának intenzív osztályán, az egyik elkülönítőben Miskolcon 2020. április 7-én.
Ápolónő egy lélegeztető gépen lévő beteg mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház járványkórházként működő Semmelweis Tagkórházának intenzív osztályán, az egyik elkülönítőben Miskolcon 2020. április 7-én. Fotó: MTI/Vajda János

Tizenkilenccel, 4484-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu csütörtökön.

Mint írták, újabb magyar állampolgároknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. Az elhunytak száma változatlanul 596, 3346 ember már meggyógyult.

Az aktív fertőzöttek száma 542. Az aktív fertőzöttek 34 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 45 százaléka budapesti. Hetvenhat koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük hatan vannak lélegeztetőgépen.

Az oldal adatai szerint 7819-en vannak hatósági házi karanténban. A mintavételek száma 336 461.

Az oldal térképe szerint eddig Budapesten (2044) és Pest megyében (682) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Fejér (380), Komárom-Esztergom (312), Zala (265) és Csongrád-Csanád megye (140), a sor végén pedig Tolna és Békés megye áll (15).