Fogyókúrára fogná Orbán Viktort a Honfoglalás 2000 Egyesület

Nyílt közleményben árulták be „Orbán Viktorné Asszonynak”, hogy a férje dagadt.

Fogyókúrára fogná Orbán Viktort a Honfoglalás 2000 Egyesület
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az év talán legerősebb közleményét sikerült kiadnia a Honfoglalás 2000 Egyesületnek, a teljesen komoly, bejegyzett Orbán-imádó szervezet ezúttal

Orbán Viktor súlyfeleslege miatt aggodalmaskodik.

A Szilvásy György elnök által jegyzett közlemény leszögezi: Orbánt a szervezet – ahogy magyarok millió – tisztelik és szeretik, nem bántásból írják azt, amit.

Ugyanakkor úgy látják, hogy aki egy „ország döntő többségének” (3 millió Fidesz-szavazó mondjuk nem éppen az ország döntő többsége – a szerk.) bizalmát élvezi, annak oda kell figyelnie az egészségére, nem kockáztathatja azt súlyfelesleggel, és vigyáznia kell a róla kialakult „úgymond látképre is”:

„Jelen levelünkben arra kérjük Orbán Viktorné Asszonyt, hogy továbbra is viselje gondját férjének, és beszélje meg vele, hogy az XXL méretű öltönye helyett a karcsúbb, XL-t részesítse előnyben. A Miniszterelnök Úr sportember, rajong a fociért, bizonyára jól érzi magát a fiatalok társaságában, ugyanakkor jó példát kell felmutatnia kondíciója tekintetében is! Magyarország kis ország, de miniszterelnökünknek köszönhetően súlyunk, befolyásunk megnőtt a nagyvilág szemében!”

Zárásként hangsúlyozzák, Orbán Európa meghatározó személyisége, és bíznak benne, hogy levelüket, melyet csak jó szándékból írtak, sem a miniszterelnök, sem a kedves felesége nem érti félre.

A Honfoglalás 2000-nek már korábban is volt erős közleménye: a 2018-as országgyűlési választás előtt pl. azért szorítottak, hogy a kormánykoalíció 75 százalékot húzzon be a voksoláson.

Kapcsolódó hírek