Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Tizennyolccal nőtt az elismert koronavírus-fertőzöttek száma az utóbbi napban

Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én.
Védőfelszerelést viselő orvosok és ápolók vízitelnek a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályon a fővárosi Szent János Kórházban 2020. május 14-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Tizennyolccal, 4398-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon, újabb elhunyt nincs – közölte a koronavirus.gov.hu pénteken.

A kormányzati portálon azt írták: újabb magyar állampolgároknál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. Az elhunytak száma változatlanul 596. 3312 ember már meggyógyult.

Az aktív fertőzöttek száma 490. Az aktív fertőzöttek 34 százaléka, az elhunytak 60 százaléka, a gyógyultak 45 százaléka budapesti. Hetven koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük négyen vannak lélegeztetőgépen.

Az oldal adatai szerint 7318-an vannak hatósági házi karanténban. A mintavételek száma 319 854.

Kiemelték: a járvány továbbra is jelen van és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van. Az a cél, hogy a vírust a határon kívül tartsák és a további szigorításokat, korlátozásokat elkerüljük.

Az oldal térképe szerint eddig Budapesten (2021) és Pest megyében (666) regisztrálták a legtöbb fertőzöttet. Ezt követi Fejér (379), Komárom-Esztergom (310), Zala (263) és Csongrád-Csanád megye (138), a sor végén pedig Tolna megye áll (13).

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz