Megjelölték a momentumosok Mészáros és Tiborcz balatoni érdekeltségeit

Megjelölték a momentumosok Mészáros és Tiborcz balatoni érdekeltségeit

A Balaton kisajátítására igyekezett rámutatni éjszakai akciójával a Momentum. A Fekete-Győr András által vezetett párt aktivistái matricákkal jelölték meg a tó körül azokat az „ikonikus” helyeket, amelyek az elmúlt években kerültek Fidesz-közeli vállalkozók tulajdonába.

A Balaton és környéke nem csak Magyarország, de Közép-Európa egyik legsikeresebb, leggyorsabban fejlődő régiója is lehetne. Lehetne, ha a fideszes elit, a NER újdonsült lovagjai – Mészáros, Tiborcz és Matolcsy vezetésével – hathatós állami segítséggel nem épp most nyúlnák le maguknak szőröstül-bőröstül

– olvasható a Momentum közleményében.

meszaros-matrica

Fotó: Facebook/Momentum

A felmatricázott helyek közül kiemelik a Club Aligát, a siófoki Aranypart Kempinget, a hévízi Hotel Heliost és a Balatonfüredi Nemzeti Vitorlásközpontot.

A párt felhívja a figyelmet, hogy a közpénz helye nem magánzsebekben van, hanem érdemi fejlesztésekben. A Balaton nem egy szűk, kivételezett köré, hanem Magyarország közös értéke.

❌ A magyar tenger NEM magántenger! ? Péntek este a Balatonon akcióztunk. Megjelöltük a NER oligarchák érdekeltségeit. ❗Elég volt a rablóprivatizációból! #momentummozgalom #momentum #Balaton #ezisazenyém

Posted by Momentum Mozgalom on Friday, July 17, 2020

Kapcsolódó hírek