Németh Szilárdék kiálltak az utcára Karácsony Gergely szerencsétlenkedéséről sajtótájékoztatót tartani

Úgy tudják, politikai bosszú lehet a csepeli fejlesztések leállása mögött.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára, Csepel fideszes országgyűlési képviselője (k) és Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára (j) sajtótájékoztatót tart Csepelen 2020. július 17-én.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára, Csepel fideszes országgyűlési képviselője (k) és Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára (j) sajtótájékoztatót tart Csepelen 2020. július 17-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Karácsony Gergely főpolgármester szerencsétlenkedése miatt fejlesztésekről és jelentős támogatásokról marad le a főváros – panaszkodott az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára.

Schanda Tamás és pereputtya a XXI. kerületben a helyi és az egész várost érintő fejlesztésekről magyarázott egy pénteki sajtótájékoztatón.

Úgy tudja, a csepeli szabadkikötő és az odáig vezető gerincút korszerűsítése veszélybe került, mivel Karácsony Gergelyék „durva, amatőr hibát követtek el” a fejlesztés pályázatánál, kizárva azt a támogatható beruházások köréből! A projektet Tarlós István a kormány támogatásával elkezdte, utódja pedig tönkretette – méltatlankodott.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, fideszes országgyűlési képviselő volt csepeli polgármesterként arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterségének szerinte a XXI. kerület a legnagyobb vesztese.

„Karácsony Gergely azért áll bosszút a csepelieken, mert fideszes önkormányzatot választottak maguknak”

– cinikuskodott az egykori rezsibiztos, nyilván a saját pártja és kormánya módszereiből következtetve.

Kapcsolódó hírek