Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Kásler: a járvány második hullámának határához érkeztünk

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (j) és Rétvári Bence parlamenti államtitkár a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak átadásán a Várkert Bazárban 2019. március 12-én.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere (j) és Rétvári Bence parlamenti államtitkár a Magyar Érdemrend Lovagkereszt, a Magyar Érdemrend Tisztikereszt, az Érdemes Művész, a Kiváló Művész és a Babérkoszorú-díjak átadásán a Várkert Bazárban 2019. március 12-én. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Újabb videós propagandainterjú jelent meg az Emmi Facebook-oldalán, melyben Kásler Miklós miniszter arról beszél, hogy a jelenlegi járványhelyzet nagyon hasonló a márciusi állapotokhoz.

„Elérkezet Magyarország a koronavírus-járvány második hullámának határára, vagy az első hullám második fázisa erősödött fel”

– magyarázta.

Életközelben 7. rész

Két jelentős témával foglalkozik Prof. Dr. Kásler Miklós az Életközelben című videósorozat legújabb részében. ➡️ A koronavírus-járvány második hullámának határára érkeztünk – hangsúlyozta a tárcavezető, hozzétéve: a mostani járványhelyzet nagyon hasonlít a március elejihez, ezért újra nagyon fontos a maszk viselése és az általános járványügyi szabályok betartása.➡️ A videóinterjúban a miniszter arról is beszélt, hogy mérföldkőhöz érkeztek a magyarság származásával kapcsolatos kutatások.

Posted by Kulturális és Innovációs Minisztérium on Friday, July 10, 2020

Kásler szerint nagyon fontos, hogy a továbbiakban is viseljük a maszkot és tartsuk be a járványügyi előírásokat. Azt is elárulta, hogy idén itthon nyaral, de ez többnyire akkor is így van, ha nincs járvány.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz