Bűnügy

Dolgozik a NER? Megzsarolt egy cégvezetőt két férfi „magas szintű kapcsolataikra” hivatkozva

Bűnügy

Újságírókat akart simogatni K. Endre idegen akcentussal beszélő „testőre”

Bulvár

Mi történik? Magyar Péter szerint koholt rendőri jelentés készült róla, Varga Judit is hirtelen előkerült és egy kapcsolati erőszakról szóló poszttal reagált

Maruzsa Zoltán bejelentette, hogy sikeres volt a digitális oktatás

Mivel a 3,61-es érettségi átlag nem tért el a korábbi évek átlagától.

RövidenRöviden
Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján Budapesten 2020. április 9-én.
Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján Budapesten 2020. április 9-én. Fotó: MTI/kormany.hu

Sikeresnek értékelte a koronavírus-járvány miatt tantermen kívüli, digitális munkarendben befejezett elmúlt tanév lezárását a köznevelésért felelős államtitkár csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.

Maruzsa Zoltán az eredmények között említette, hogy Magyarországon a járvány ellenére egyetlen napra sem szünetelt az oktatás, illetve meg tudták szervezni az érettségit, a szakmai vizsgákat és a felsőoktatási felvételit.

Arról nem beszélt, hogy diákok tömegének nemhogy internetezési lehetősége nem volt, de még Technikai eszközökkel sem rendelkeztek ez idő alatt, így csak félmegoldásoknak, vagy a tanárok leleményességének köszönhetően tudtak lépést tartani társaikkal.

„Sikeres tanévet tudtunk zárni” – hirdette ki a valóság egy részének zárójelbe tételével az államtitkár, azt is ide sorolva, hogy az érettségi jegyek átlaga idén 3,61 volt, ami nem tér el a 2013 és 2019 közötti átlageredményektől, amelyek 3,57 és 3,71 között alakultak.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Gulyás: Nem lesz digitális oktatás

Maruzsa: „Ne feledjétek: no vakcina, no party”

Kásler: Akkor kapnak a tanárok oltást, amikor sorra kerülnek

Törley Katalin: Lökdöstek, megütöttek, lekurváztak Orbán rajongói március 15-én

Kamuzott a miniszter, mégsem lesz ingyen a jogosítvány a középiskolásoknak

Nagy bejelentés: ingyenes lesz a jogosítvány a középiskolásoknak szeptembertől