Szexista gúnyrajzzal ment a közgyűlésre a ferencvárosi bukott fideszes

Ezúttal rajzban elevenedtek meg a híres keresztény, konzervatív értékek.

A fideszes Bácskai János hirdeti a keresztény, konzervatív humort az asztalára akasztott karikatúrával.
A fideszes Bácskai János hirdeti a keresztény, konzervatív humort az asztalára akasztott karikatúrával. Fotó: Dr. Mátyás Ferenc - Momentum

Baranyi Krisztinát, Ferencváros ellenzéki polgármesterét gúnyoló primitív karikatúrát vitt a csütörtöki testületi ülésre a kerület korábbi vezetője, a fideszes Bácskai János.

„Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés”

írta a Facebookon Mátyás Ferenc, Ferencváros momentumos képviselője a rajz kapcsán, melyen az olvasható: „Megértem, hogy a bugyimba is be akarnak nézni.”

Még el sem kezdődött a testületi ülés, de Bácskai János már bebizonyította, hogy primitív, szexista és mérhetetlenül bunkó. Szégyenteljes viselkedés :(

Posted by Dr. Mátyás Ferenc – Momentum on Thursday, July 2, 2020

A 444 felidézi, a fideszes Bácskai azóta játssza a sértettet, hogy tavaly ősszel a választók elzavarták a kerület éléről: mikor Baranyi Krisztina az átadás-átvétel kapcsán kezet nyújtott neki, a kormánypárti politikus még azt sem volt hajlandó fogadni.

Kapcsolódó hírek