Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Karácsony: Benedek Tibor medencében és medencén túli tetteiben is példát mutatott

Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester első nemzetközi sajtótájékoztatóján a VIII. kerületi Patyolat Bárban 2019. október 16-án.
Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester első nemzetközi sajtótájékoztatóján a VIII. kerületi Patyolat Bárban 2019. október 16-án. Fotó: MTI/Mónus Márton

„Legendás család zseniális alakja, halhatatlan vízilabdázó, odaadó családapa, sziklaszilárd barát. Felfoghatatlan leírni is, hogy – egy hónappal a 48. születésnapja előtt – meghalt Benedek Tibor” – írta csütörtök délelőtt Facebook-oldalán Karácsony Gergely. Benedek Tibor háromszoros olimpiai aranyérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, a magyar férfi válogatott korábbi szövetségi kapitánya ma hajnalban, súlyos betegséget követően hunyt el.

Karácsony felidézte Benedek sportteljesítményeit, megjegyezve, hogy a Swimming Hall of Fame tagja és Budapest díszpolgára is volt, de

„elsősorban az embert gyászoljuk; azt az embert, aki medencében és medencén túli tetteiben is példát mutatott, aki imádott élni, aki soha, semmilyen helyzetben nem ismert lehetetlent.”

Legendás család zseniális alakja; halhatatlan vízilabdázó, odaadó családapa, sziklaszilárd barát… Felfoghatatlan…

Posted by Karácsony Gergely on Thursday, June 18, 2020