Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Újabb részletek derültek ki a koronavírusban elhunyt 37 éves férfiről

Egy oroszlányi üzem csoportvezetője volt, halála előtt pár nappal még bejárt dolgozni.

A Wescast oroszlányi üzeme.
A Wescast oroszlányi üzeme. Fotó: Facebook/Wescast Hungary Autóipari Zrt.

Az RTL Híradó információi szerint az oroszlányi Wescast gyárban dolgozott az a 37 éves férfi, aki koronavírus-fertőzésben hunyt el a héten annak ellenére, hogy az eddigi információk szerint nem volt alapbetegsége.

A csatorna úgy tudja, a férfi csoportvezető volt, halála előtt pár nappal is még dolgozott a kipufogóöntvényeket készítő gyárban. Értesüléseik szerint szerda délután leállt a termelés az üzemben, minden dolgozót tesztelnek.

Visszatér a szigorítás

Az oroszlányi önkormányzat közleményt adott ki, ebben megerősítik, hogy a férfi egy helyi gyárban dolgozott. Mint írták, az érintett üzemmel közvetlen kapcsolatban álló oroszlányi cégek újra elrendelik a szigorúbb óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében,

ismét kötelező lesz a maszkok viselése és akiknek a munkavégzése nem tartozik közvetlenül a termeléshez, azok otthonról is dolgozhatnak.

A gyakori érintkezés miatt igyekeznek megszervezni a dolgozók és a partnerek személyi állományának koronavírus tesztelését – olvasható a tájékoztatásban.

Az oroszlányi Wescast egyébként május végén jelentette be, hogy 250 embert bocsát el 800 dolgozója közül, a menesztetteket pedig kölcsönzött munkaerővel pótolják.