Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki a Deák téri késelésről

Egy harmadik férfit is megszúrhattak, őt még keresi a rendőrség.

Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én.
Bűnügyi helyszínelők Budapesten, a József Attila utcában, ahol megöltek két férfit egy verekedésben 2020. május 22-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Bors azt írja, a múlt pénteken, a Deák téren meggyilkolt két fiú ismerősei úgy tudják, hogy a késelő, valamint két társa beszólogatott az áldozatok társaságában tartózkodó lányoknak, ezzel kezdődött a tragikus véget ért balhé.

A 21 éves K. Gergely és a 16 éves M. László állítólag a lányok védelmére kelt, megkérte az azóta letartóztatott Cs. Krisztiánékat, hogy hagyják őket békén. Ebből vita pattant ki, mely a végzetes késeléshez vezetett. A Bors szerint Gergőt békés természetűnek írták le barátai, aki azonban nehezen viselte az igazságtalanságot.

A Fővárosi Törvényszék a hétvégén rendelte el Cs. Krisztián és két társa letartóztatását. A rendőrség egyelőre nem közölt részleteket a nyomozásról, a Bors azonban rámutat: a bíróság közleményéből kiderül, hogy további szemtanúkat keresnek, és elképzelhető, hogy több sértettje is van az ügynek.

„A tényállás teljes körű felderítéséhez a verekedésben részt vevő eddig ismeretlenül maradt személyek – köztük egy, a késelő által megszúrt másik férfi – beazonosítása, a gyanúsítottak további kihallgatása és szembesítések elvégzése szükséges. A nyomozás érdeke, hogy mindezt zavartalanul, a gyanúsítottak befolyásától mentesen hajthassa végre a hatóság”

– közölte a rendőrség az ügy kapcsán.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz