Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bedrogozva őrjöngött, mielőtt „kiesett” a 17 éves fiú a budapesti lakásból

Megszólalt a rendőrség a szombaton eldurvult házibuliról.

Nem kiesett, hanem kiugrott a lakásból Budapesten az a fiatal fiú a hétvégén, aki továbbra is válságos állapotban van.

Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzott, kábítószer hatása alatt állt a vasárnapra hajnalban szerencsétlenül járt 17 éves fiú; a dílert, akitől a bulizó fiatalok a kábítószert vásárolták, csütörtök délelőtt elfogta a rendőrség.

A rendőrség ismertetése szerint szombaton egy balatoni nyaralóban öt kaposvári és egy érdi fiatal elhatározta, hogy Budapestre jönnek bulizni, ehhez az interneten lefoglaltak egy I. kerületi, Fő utcai lakást. A fővárosban a társaság egyik tagja egy ismerősén keresztül kábítószert rendelt, egy másik fiatal este átvette azt a VIII. kerületi Kálvin téren.

Eldurvult a buli

A társasághoz a Fő utcai lakásban csatlakozott még egy érdi és három budapesti fiatal. A társaság tagjai alkoholt és kábítószert fogyasztottak. Az egyik érdi, 17 éves fiatal éjszaka „zavart, agresszív” lett, a lakásban bútorokat tört össze, összefüggéstelenül beszélt, majd betört egy üvegajtót, amellyel önmagát is megsebezte. Társai megpróbálták ellátni a sérülését és mentőt hívtak hozzá.

„A fiú viselkedése egyre agresszívabbá és zavartabbá vált. Az egyik nyitott ablakon át megpróbált fellépni az ablakpárkányra, ebben azonban egy lány megakadályozta, ekkor átrohant a másik szobába és az ott nyitva lévő ablakon kiugrott a 2. emeleti lakásból”

– ismertette a rendőrség. A fiút a mentők kórházba vitték, állapota azóta is életveszélyes, válságos.

A lakásból öt fiatalt előállítottak, a teszt többüknél igazolta a kábítószer-használatot, vizeletükből thc- és amfetamin-származékot, illetve -hatóanyagot mutattak ki.

A nyomozás során szerdán sikerült azonosítani a dílert, akitől a fiatalok kábítószert vásároltak. Csütörtök délelőtt VIII. kerületi lakásában elfogták a 25 éves férfit, valamint a lakásban lévő 21 éves barátnőjét, akinél kábítószer volt. A férfi lakásában a házkutatás során többféle kábítószert találtak. A nő ellen kábítószer-birtoklás, a férfi ellen kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indul eljárás. A dílert őrizetbe vették, pénteken kezdeményezik a letartóztatását.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt