Belföld

Magyar Péter: beépített emberek is vannak közöttünk, nem indulunk a megyei közgyűlési listákért

Közlekedés

Megbénul holnaptól Budapest, kezdődik Orbán háromnapos hazaárulás-expója

Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Karrierpercek Németh Szilárddal: szakácsokat, felszolgálókat, díszelgőket is vár a honvédség

Biztos munkahely, életpálya és piros alma.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Petőfi Laktanyában a Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál 2020. május 13-án.
Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Petőfi Laktanyában a Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál 2020. május 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Honvédség az ország legbiztosabb munkáltatója – magyarázta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten annak kapcsán, hogy a koronavírus-járvány miatt indított „gazdaságvédelmi akcióterv” megvalósításában a Magyar Honvédség is részt vesz.

A zseniális ötletet korábban már Benkő Tibor honvédelmi miniszter is bedobta, miszerint – a világ nem bonyolult:

„akik elvesztették a munkájukat a járvány miatt, megtalálják a számításukat a honvédségben”.

Németh Szilárd – aki tegnap a csepeli mentősökkel már kijelölte a perspektívát –, a Vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandárnál tartott sajtótájékoztatóján szerdán elmondta: várják a fiatalokat, illetve azokat, akik elvesztették a munkájukat. Itt alkalmaznak gépkocsivezetőket, forgalomirányítókat, szakácsokat, felszolgálókat, díszelgőket, informatikai, híradós szakembereket, mindemellett a koronavírus-járvány idején is fontos járőrözési, valamint őrzésvédelmi feladatokat is ellátnak az alakulat katonái – sorolta a karrierlehetőségeket.

A Magyar Honvédség számít azokra az emberekre is, akik a koronavírus következtében elveszítették a munkahelyüket. Biztos életpálya vár rájuk.

Posted by Németh Szilárd on Wednesday, May 13, 2020

A Magyar Honvédség a toborzóirodáin és az interneten keresztül is vár mindenkit, aki a haza szolgálatát választja. Itt biztos munkahelyet és biztos életpályát találnak majd – szögezte le Németh Szilárd.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!