Újabb 96 településen válik elérhetővé a Tesco online bevásárlás szolgáltatása

Már 1,7 millió háztartás rendelhet házhoz tescós bevásárlást.

Három újabb régió bekapcsolásával további 96 településsel bővül a Tesco online bevásárló-szolgáltatása, velük együtt immár az ország 214 különböző pontjáról kérhetnek házhozszállítást az áruházlánc vásárlói.

A cég csütörtöki tájékoztatása szerint a miskolci, a tatabányai és a szombathelyi körzetekben örülhetnek most. A Tesco Online Bevásárlás így országosan összesen közel 1,7 millió háztartás számára érhető el, és az eddigiek mellett további 85 munkatárs számára biztosít munkalehetőséget – írták.

A felhasználók a bevasarlas.tesco.hu oldalon vagy a Tesco Bevásárlás (Androidon és iOS-en is elérhető) alkalmazásban tudják összeállítani a rendelésüket közel 14 ezer féle termék közül válogatva, amelyet akár három hétre előre is leadhatnak. A kiszállítást reggel 8 és este 10 óra közötti időpontra kérhetik kétórás idősávok kiválasztásával.

A most bekapcsolt régiókban az első időszakban a megrendeléseket a három megyeszékhelyen üzemelő Tesco áruházak átvételi pontjaira lehet kérni. Hamarosan azonban elindul a házhozszállítás is, megyénként négy autóval.

Hogy pontosan mely településeken érhető el a szolgáltatás, azt ezen az oldalon lehet ellenőrizni az irányítószám megadásával.

Kapcsolódó hírek