Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Menesztette a BKK vezérigazgatóját Karácsony Gergely

Felmentette Varga Ivettet, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatóját kedden Karácsony Gergely főpolgármester, és megbízott vezérigazgatónak nevezte ki Fendrik Lászlót, a társaság jelenlegi vezérigazgató-helyettesét.

A Főpolgármesteri Hivatal közlése szerint a főpolgármester megköszönte Varga Ivett többéves munkáját, amelyet a főváros érdekében a Főpolgármesteri Hivatalban, majd a BKK stratégiai igazgatójaként, később vezérigazgatójaként végzett, azonban Karácsony Gergely sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy

„a vezérigazgató asszony a cégvezetői feladatait nem tudta olyan hatékonysággal ellátni, mint amelyet a járványveszély következményeinek enyhítése megkövetel”.

A főpolgármester Fendrik László megbízott vezérigazgatótól elsősorban azt várja, hogy a jelenlegi nehéz pénzügyi körülmények között is biztosítsa a BKK kiegyensúlyozott szervezeti működését, valamint folytassa a budapesti közlekedés fejlesztése érdekében megkezdett munkát – zárul a Főpolgármesteri Hivatal közleménye.

Varga Ivett február elsejétől töltötte be a BKK vezérigazgatói posztját. A közlekedési szakember, aki 2019-től a BKK stratégiai és innovációs igazgatója volt, a Főpolgármesteri Hivatal nyílt pályázatán nyerte el megbízatását. Varga Ivett Nemesdy Ervint váltotta a vezérigazgató poszton.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten