Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

A Mi Hazánk szerint felháborító, hogy a járványügyi válsághelyzetben is végeznek abortuszt

Az isztambuli egyezmény helyett pedig bérrabtartást javasol a Szibéria-fetisiszta párt.

A Mi Hazánk Mozgalom a „gendersoviniszta” isztambuli egyezmény elfogadása helyett szibériai börtönökbe küldené a nők és a gyermekek gyilkosait – magyarázta a Fidesz-barát szélsőséges heccpárt elnökhelyettese kedden sajtótájékoztatón.

Dúró Dóra arról is beszélt, szerintük a családon belüli erőszak legelterjedtebb módja az abortusz, erről pedig sem a Fidesz, sem a Gyurcsány Ferenc vezetésével egyesült balliberális tömb nem beszél! Ezért a Mi Hazánk továbbra is követeli a „szívhangtörvény” elfogadását, vagyis, hogy művi terhesség-megszakítás előtt a nőknek meg kellene hallgatnia a magzat szívhangját – tette hozzá a politikus.

A Mi Hazánk azért tartózkodott az isztambuli egyezményről szóló szavazáskor, mert a párt szerint nem önfényező politikai nyilatkozatokat kellene elfogadni, hanem a büntető törvénykönyv szigorítása szükséges. Továbbá az isztambuli egyezmény helyett egy olyan egyezmény megkötését kellene kezdeményeznie a kormánynak, ami lehetővé teszi az erőszakos bűnözők szibériai bérrabtartását – magyarázta a Szibéria-mániájáról évek óta lejönni képtelen párt szócsöve.

Arról is szólt: a Mi Hazánk tiltakozik az ellen, hogy a járványügyi válsághelyzetben elvégezhető legszükségesebb műtétek közé tartozik a terhesség-megszakítás is. Vagyis miközben a kormány az élet fontosságáról beszél, a legszükségesebb beavatkozások közé sorolja a terhesség-megszakításokat. Utóbbi következtében pedig egy hét alatt többen veszítik az életüket, mint amennyi áldozatot szedett összesen eddig a koronavírus Magyarországon – fakadt ki Dúró Dóra.