Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Felborított egy mentőautót egy fekete Audi Zuglóban

Aztán a sofőr kézzel kezdte tovább tolni az összetört kocsiját.

Tűzoltók felborult mentőautónál a főváros XIV. kerületében, az Egressy út és Miskolci utca kereszteződésében 2020. április 8-án.
Tűzoltók felborult mentőautónál a főváros XIV. kerületében, az Egressy út és Miskolci utca kereszteződésében 2020. április 8-án. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Megkülönböztető jelzést használó mentőautóba csapódott egy rendszám nélküli fekete Audi szerdán Zuglóban, a mentő felborult, a mentősök könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-posztja szerint a baleset után szürreális jelenet zajlott le:

az üzemképtelenné tört Audi fiatal sofőrje kipattant a kocsiból, és a kezével kezdte tovább tolni a járművet, a kiérkező rendőrök állították meg.

HÁT, ILYEN TALÁN CSAK A MESÉKBEN VAN… Zuglóba kérték ma a mentők gyors segítségét, ahova azonnal indult is a legközelebbi mentőegység. Bajtársaink megkülönböztető jelzés használatával haladtak a cím felé a főútvonalon, amikor az egyik kereszteződésből hatalmas erővel, a mentő oldalának hajtott egy rendszám nélküli fekete Audi. A mentő az ütközéstől felborult, bajtársaink pedig könnyebb sérülésekkel másztak ki az oldalán fekvő autóból. Címükre és hozzájuk azonnal újabb egységeket riasztottak. A vétkes autó sofőrje feltehetően valamilyen befolyásoltság alatt állhatott, ugyanis üzemképtelenné tört, regisztráció nélküli autójából kipattanva, kezével kezdte tovább tolni az úton a járművet. Egész sokáig sikerült is, de a pillanatok alatt kiérkező rendőrök megállj parancsoltak neki és azonnal intézkedés alá vonták a fiatal férfit. Balesetmentes közlekedést és mielőbbi gyógyulást kívánunk!Köszönjük a rendőrség gyors és hatékony segítségét! #mentők #VEDDÉSZREAMENTŐT

Posted by Országos Mentőszolgálat on Wednesday, April 8, 2020

A mentők azt is írták, nem kizárt, hogy az audis valamilyen befolyásoltság alatt állt a baleset idején, azért próbált meg odébbállni.