Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten

Bűnügyi helyszínelő dolgozik 2020. április 5-én a XVIII. kerületi Havanna utcában egy társasháznál, ahol egy 38 éves nő megölte egyéves kislányát.
Bűnügyi helyszínelő dolgozik 2020. április 5-én a XVIII. kerületi Havanna utcában egy társasháznál, ahol egy 38 éves nő megölte egyéves kislányát. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten, majd feladta magát a rendőrségen – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap este a police.hu honlapon.

Úgy tudni, a 38 éves budapesti nő vasárnap délután bement a BRFK központi panaszirodájába és elmondta, hogy XVIII. kerületi, Havanna utcai lakásában szombaton megölte egyéves kislányát.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 5-én a XVIII. kerületi Havanna utcában egy társasháznál, ahol egy 38 éves nő megölte egyéves kislányát.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 5-én a XVIII. kerületi Havanna utcában egy társasháznál, ahol egy 38 éves nő megölte egyéves kislányát.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök a nő lakásában megtalálták a kislány holttestét. A nőt a panaszirodában elfogták.

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen és megkezdték a nyomozást a gyilkosság körülményeinek tisztázására – tették hozzá.