Agyonszúrtak egy fiatal férfit Budapesten, a 28-as villamoson

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Megszúrtak egy 25 éves férfit Budapesten, a VIII. kerületi Orczy téren, a 28-as villamoson – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság péntek este a police.hu honlapon. A fiatal férfi életét a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

A helyszínre érkező rendőrök megállapítása szerint az áldozat a barátjával utazott, és egy háromfős csoport keveredett szóváltásba velük. A vita hevében a háromfős társaság egyik tagja szúrta meg a 25 éves férfit, majd társaival együtt a helyszínről elmenekült.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 3-án éjszaka Budapesten, az Orczy térnél, ahol megöltek egy férfit.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A rendőrök 23 percen belül elfogták a 38 éves D. Károlyt és a 25 éves L. Annát, majd a közelben található MÁV telepen a 43 éves L. Jánost is, akik összefüggésbe hozhatók az emberöléssel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást, és megkezdte az elfogottak kihallgatását – derül ki a közleményből.

Kapcsolódó hírek