Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Volt telitalálatos az ötöslottón

Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási műsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Volt egy telitalálatos szelvény az ötöslottón – hangzott el a lottó televízióban közvetített számsorsolásán szombat este, ezzel a lottó 63 éves történetének eddigi legnagyobb nyereményét vitte el valaki:

6 431 516 010 forintnak örülhet.

A kihúzott számok a 20, 33, 39, 50 és 64 voltak.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében azt írta: Magyarország „kedvenc lottójátékának” főnyereménye 38 hétig halmozódott. A telitalálat összege az ötös lottó történetének legmagasabb nyereménye. A szerencsésnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél – hívták fel a figyelmet.

A Szerencsejáték Zrt. korábban azt közölte: 5 milliárd forint feletti főnyereményt eddig mindössze két alkalommal, 2003-ban (5,092 milliárd forint) és 2015-ben (5,049 milliárd forint) lehetett nyerni az ötös lottón, mindkét esetben 37 hétig gyűlt a jackpot.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten