Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Már március 2-án belázasodott az egyik koronavírusos magyar beteg

„Két hete, hétfőn, március 2-án anyukám belázasodott, és az állapota nem javult. Keddre az egyik testvérem is belázasodott” – ezt mondja a most indított vlogján az a diák, akinek az édesanyjáról csak a múlt csütörtökön, vagyis tíz nappal később derült ki, hogy koronavírusos, addig nem végeztek rajta tesztet. https://www.youtube.com/watch?v=XVDG7EMtVV4 Emlékezetes, március 4-én személyesen Orbán Viktor […]

„Két hete, hétfőn, március 2-án anyukám belázasodott, és az állapota nem javult. Keddre az egyik testvérem is belázasodott” – ezt mondja a most indított vlogján az a diák, akinek az édesanyjáról csak a múlt csütörtökön, vagyis tíz nappal később derült ki, hogy koronavírusos, addig nem végeztek rajta tesztet.

https://www.youtube.com/watch?v=XVDG7EMtVV4

Emlékezetes, március 4-én személyesen Orbán Viktor jelentette be, hogy van két magyarországi koronavírus-fertőzött – két iráni diák.

úgy tűnik, hogy csak rájuk várt a kormánykommunikáció, mely addig primitív migránsozással próbálta „kezelni” a témát.

A 444.hu cikke szerint ugyanis a lázas nő már az irániak előtt járt a Szent László Kórházban, ahonnan azzal küldték el, hogy szerintük nem koronavírusos. Tesztet nem is végeztek rajta. Ezután került be a Szent János Kórházba, ahol nem javult az állapota, de kiderült, hogy mégis koronavírusos. Az őt védőfelszerelés nélkül ápoló orvosok, nővérek egy része emiatt karanténba került. Nemcsak a nő, hanem a március 3-án belázasodott fia tesztje is pozitív lett.

A nő karanténban lévő fia vlogján most sorra vette, pontosan mi történt velük az elmúlt hetekben, és milyen tortúra árán végezték csak el rajtuk a tesztet, majd küldözgették őket kórházból kórházba.