A Vodafone 15 GB ingyen mobilnetet, és egy sor kedvezményt ad a járvány miatt

A Telekom 10 és a Telenor 100 gigás felajánlása után a Vodafone is bejelentette, hogy extra mobilnetet kínálnak mind a feltöltőkártyás, mind pedig és havidíjas lakossági, valamint a kisvállalati ügyfeleiknek a koronavírus-járványra való tekintettel.

A kedvezmény esetükben 15 GB-ot jelent, és számlázási ciklusonként (tehát havonta) 5-5 GB-ot lehet aktiválni a My Vodafone applikáción keresztül (magyarul 3 hónapig jár havi 5 GB-os extra adatkeretet).

A koronavírus miatt kialakult helyzetben szeretnénk kellemesebbé tenni az otthon töltött időt, valamint megkönnyíteni a…

Posted by Vodafone Hungary on Sunday, March 15, 2020

A Vodafone ugyanakkor hozzáteszi, hogy az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu),

adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők a lakossági ügyfelek számára a tanítási év végéig,

vagyis ezek böngészése, használata egyáltalán nem fogyasztja az adatforgalmat. Ezeken kívül elérhető lesz a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja is, ahol több száz ingyenesen letölthető, tanulást segítő program található.

További kedvezményként minden otthoni digitális TV előfizetéssel rendelkező Vodás ügyfél számára elérhetővé teszik a Premium TV és a FilmBox Pro csomagban lévő csatornákat április 30-ig – írták.

Kapcsolódó hírek