Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Autós üldözés Pilisszántónál: ötféle drogot mutattak ki a sofőrnél

Fák között ért véget a menekülő Mercedes útja.
Fák között ért véget a menekülő Mercedes útja. Fotó: police.hu

„Bizonytalanul, ám merészen” száguldozott egy fekete Mercedes Pilisszántón, erre lett figyelmes a helyi körzeti megbízott – írja a police.hu egy autós üldözés kapcsán.

„A sofőrt nem érdekelte a záróvonal, több autó előzésébe kezdett, majd azzal sem törődött, hogy az őt követő rendőrautó fény-, és hangjelzéssel próbálta megállásra bírni” – olvasható a beszámolóban, mely hosszan részletezi, hogy végül egy kanyarban kisodródott a pilóta és az út menti fák közé hajtva elakadt.

A rendőrség közlése szerint ekkora azonban gyalog az erdő felé kezdett szaladni, majd csak az időközben kiérkező rendőri erősítést látva adta meg magát. Volt is oka a menekülésnek: a kocsi egyik ülése alól egy 25 cm pengéjű kés került elő, a sofőrről pedig kiderült, hogy eltiltás alatt áll, jogosítvánnyal nem rendelkezik. A 26 éves pilisszentkereszti férfinél alkalmazott drogteszt ráadásul

AMP-re, BZD-re, COC-ra, MOR-ra és THC-re is pozitív eredményt mutatott, ezért mintavételre előállították.

Járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás, valamint feljelentették közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt is.