Az összes olaszországi járatát törli a Wizz Air és a Ryanair

A koronavírus miatt felfüggeszti olaszországi járatait a Wizz Air. A légitársaság közlemény szerint keddtől április 3-ig nem repülnek gépeik Algheróba, Bariba, Bolognába, Cataniába, Milánóba, Nápolyba, Pisába, Rómába, Torinóba, Velencébe, Trevisóba és Veronába sem.

A Wizz Air bejelentette továbbá azt is, hogy március 12-től március 23-ig szünetelteti az összes tel-avivi és eilati járatát is az izraeli hatóságok által a koronavírus terjedésének megfékezésének érdekében az összes érkező utas számára kötelezően elrendelt 14 napos karantén miatt.

A Ryanair sem közlekedteti járatait Bariba, Cagliariba, Cataniába, Milánóba, Nápolyba, Palermóba, Pisába, Rómába és Trevisóba sem.

„A Ryanair kénytelen volt törölni az Olaszországból Magyarországról induló és onnan induló járatait a magyar kormány által ma bevezetett tilalom miatt” – olvasható a társaság közleményében, melynek végén még egyszer megismétlik, hogy szerintük a „magyar kormány által tett intézkedés” okozza a kellemetlenséget, nem pedig a koronavírus-járvány.

Kapcsolódó hírek