Ittasan vezetett egy fideszes képviselő, majd a rendőröket szidta

Közúti ellenőrzés során szondáztatták meg Balatonalmádi egyik fideszes képviselőjét, akiről az intézkedés során kiderült, hogy ittasan vezetett – írta meg a Veszpresszó. A lap szerint

a képviselő zokon vette az intézkedést, szidalmazta a hatóság munkatársait, akik bevonták a jogosítványát.

A Veszpresszó kereste a meg nem nevezett képviselőt, de nem reagált.

Úgy tudni, a kormánypárt lemondathatja a fideszest politikust. Amennyiben ez megtörténik, felborulhat a patthelyzet a balatonalmádi testületben, ahol jelenleg a Fidesznek és az ellenzéknek is 4-4 képviselője van. A politikus lemondása esetén a listán következő jelölt válna automatikusan képviselővé, aki az Aranyhíd Polgári Egyesület tagja.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál a Magyar Hang érdeklődésére elismerte, hogy Balatonalmádiban, a Baross Gábor utcában igazoltattak egy autóst február 22-én 22 óra 6 perckor. A férfit további mintavétel miatt a járőrök előállították, majd bevitték az orvosi ügyeletre, ennek során a férfi többször szidalmazta a rendőröket.

Megerősítették azt is, hogy egy balatonalmádi önkormányzati képviselőről van szó, akivel szemben ittas járművezetés és becsületsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt folyik eljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Kapcsolódó hírek