Keményen beleszállt a Kocsis Máté a Parlamentben akciózó Hadházyba

„Hadházy Ákosnak a politikai tevékenysége és igazából a személyisége is olyan jelentéktelen, hogyha nem ilyeneket csinál, akkor nincs róla hír”

– mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Hír TV-ben Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő hétfői parlamenti akciója kapcsán, mely során a politikus egy „Stop propaganda” feliratot lógatott a karzatról Kövér László házelnök mögé.

Kocsis szerint ha Hadházy nem csinál ilyeneket, nincs róla hír. Kitért rá, a rendesen megszigorított országgyűlési törvény alapján egy ilyen rendzavarásért a korábbinál jóval magasabb, az eddigiek akár tizenkétszeresét is megfizetheti egy parlamenti képviselő. Hadházyt az akciója után kitiltotta Kövér az ülésről, az ügyben további szankciók várhatók.

„Az látszik, hogy Hadházy ezt nem a saját zsebéből fizeti. Aki a saját fizetéséből állja ezt, az nyilván ezt is megfontolja. Majd lesz valami hamis színbe feltűntetett gyűjtés, ahol nagyon szegény emberek, mikroadományaiból hirtelen össze fog jönni sok-sok millió forint és akkor abból majd befizeti”

– vélekedett Kocsis Máté.

Kapcsolódó hírek