Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Csavarokkal tűzdelt virslivel öltek meg egy kutyát Dorogon

Harta ViktorHarta Viktor

Bútorcsavarokkal teleszurkált virslidarabokat dobott be valaki egy csendes dorogi utca egyik házába, a gyilkos falatokat megette egy 8 éves malamut, akit már nem lehetett megmenteni – adta hírül az atv.hu.

„A kutya kedvetlen volt, nem nagyon bírt felállni, tehát húzta magát, és aztán elkezdett maga alá csinálni, hányt és először az ételt hányta ki, utána már csak vizet ivott, tehát nem is evett és a hányadékban, már vér is volt”

– mondta a gazdája. Hozzátette, olyan fájdalmai voltak a kutyájának, hogy nem tudott felállni, hozzá sem lehetett érni, végül el kellett altatni.

Egy másik eb is hasonló virslifalatokat kapott, őt a műtét mentette meg, meg a szerencse, hogy nem szúrták át a csavarok a szerveit.

Az utcabeliek több feljelentést is tettek az ügyben, a rendőrségre kamerafelvételeket is visznek. Hogy miért támadták meg így a kutyákat, nem tudni, mivel azok a helyiek elmondása szerint nem járnak ki. Van, aki úgy véli, hogy el akarták távolítani őket, hogy könnyebben be lehessen menni lopni a házakhoz.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Mi történt? Kismacskákat tettek az Országházhoz, nyomoz a rendőrség

Elmegyógyintézetbe kerül a gazdagréti óvoda pedofil dolgozója

Gázolt a vonat Dorogon

Száz díszmadarat próbált egy bolgár férfi Hollandiába csempészni

Zsákot cipelő, gyanús férfira figyeltek fel Felcsúton, Orbán Viktor utcájában

Megöltek egy férfit Szőkéden, keresik a gyilkost