Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Csavarokkal tűzdelt virslivel öltek meg egy kutyát Dorogon

Bútorcsavarokkal teleszurkált virslidarabokat dobott be valaki egy csendes dorogi utca egyik házába, a gyilkos falatokat megette egy 8 éves malamut, akit már nem lehetett megmenteni – adta hírül az atv.hu.

„A kutya kedvetlen volt, nem nagyon bírt felállni, tehát húzta magát, és aztán elkezdett maga alá csinálni, hányt és először az ételt hányta ki, utána már csak vizet ivott, tehát nem is evett és a hányadékban, már vér is volt”

– mondta a gazdája. Hozzátette, olyan fájdalmai voltak a kutyájának, hogy nem tudott felállni, hozzá sem lehetett érni, végül el kellett altatni.

Egy másik eb is hasonló virslifalatokat kapott, őt a műtét mentette meg, meg a szerencse, hogy nem szúrták át a csavarok a szerveit.

Az utcabeliek több feljelentést is tettek az ügyben, a rendőrségre kamerafelvételeket is visznek. Hogy miért támadták meg így a kutyákat, nem tudni, mivel azok a helyiek elmondása szerint nem járnak ki. Van, aki úgy véli, hogy el akarták távolítani őket, hogy könnyebben be lehessen menni lopni a házakhoz.