Két kislány halt meg egy vonatbalesetben Kecskemétnél

Helyszínelők egy kecskeméti vasúti átjáróban, ahol kettészakadt egy személygépkocsi, amikor összeütközött egy vonattal 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.
Helyszínelők egy kecskeméti vasúti átjáróban, ahol kettészakadt egy személygépkocsi, amikor összeütközött egy vonattal 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Vonat és autó ütközött Kecskemét és Katonatelep között, a kocsi mindkét utasa meghalt – számolt be róla az M1 Híradója.

Úgy tudni, a személygépkocsiban hárman utaztak, a sofőrön kívül a kocsiban

két tíz év körüli kislány is tartózkodott, ők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy azonnal életüket vesztették.

Vonattal ütközött személygépkocsi kettészakadt maradványai egy kecskeméti vasúti átkelőhelynél 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.

Vonattal ütközött személygépkocsi kettészakadt maradványai egy kecskeméti vasúti átkelőhelynél 2020. február 16-án. Az autó két utasa a helyszínen életét vesztette.Fotó: MTI/Donka Ferenc

A baleset vasárnap reggel 9 óra környékén történt. Még nem tudni, miért ütközött össze a Budapestről Szegedre tartó InterCity és a személyautó, mert a lámpa működik az átkelőhelynél.

A balesetben kettészakadt az autó, a roncs két darabja méterekre került egymástól. A közmédia helyszíni tudósítója szerint a járművet egy idősebb hölgy vezette, őt a mentők kórházba szállították.

Kapcsolódó hírek