Baleset

Meghalt egy vétlen autós utasa az M3-ason Mezőkeresztesnél

Baleset

Tűzforró autóban rekedt egy kétéves kisfiú Komáromban

Külföld

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba Romániában

Orbánt dicsérve, ferdeszeműzve riogat a koronavírussal Bódi Sylvi

Végre minden járványügyi szakértő igazodási pontja, Bódi Sylvi is nyilatkozott a koronavírusról: a jelenleg Mikronéziában élő modell meglehetősen rasszista uszítással vezetett le Instagram-oldalán, hogy szerinte hogyan kellene megfékezni a járvány terjedését.

„Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt…?! „

– kérdezi, mintha ő nem ugyanazokat a híreket olvashatná kint, mint mi itthon, hogy aztán ennél is elmésebbet villantson:

„Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet”

– tolmácsolta „országunk” álláspontját Bódi Mikronéziából.

Miután a kommentelők rendesen kiakadtak, később ezt a részt törölte a szövegből, mely eredetileg így hangzott:

„Sziasztok! Mi a helyzet otthon koronavírus ügyben? Ugye továbbra sincs fertőzött nálunk?! Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt?! Legalábbis nagyon remélem… Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet. Itt Mikronéziában szerencsére nincsen regisztrált eset, s reméljük ez így is marad… Mindenestre Mikronézia már közel 2 hete nem fogad repülőket (Jegyzem meg jól is teszik.) olyan országokból, ahol regisztráltak koronavírus fertőzéses esetet. Így most pl. az ausztrálok sem tudnak ideutazni, pedig onnan sok szörfös járt előszeretettel ide. Már csak két helyről lehet Mikronéziába utazni: Guamból és Hawaiiról. Mondhat bármit a ‘mainstream’ media…nekem van egy olyan érzésem, hogy sajnos minden erőfeszítés ellenére sem Kínában, sem globálisan nincs kordában tarva a járvány. Bízom benne – bár ez még egy picit odébb van – hogy a hazautazásom innen a világvégéről nem lesz túl körülményes. Semmiképp sem szeretnék karanténba kerülni. Az eredeti jegyem egy kínai légitársasággal lenne Hongkongon keresztül, de hogy én arra nem megyek az is biztos. #SylviBodi #Pohnpei #Micronesia”

Ez is érdekelhet:
Egérszaros tofuüzemet számoltak fel Budapesten

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Ismét berobbanhat a Covid Magyarországon, százezrek fordulnak orvoshoz légúti panaszokkal

Feljelentik Orbánékat, amiért a COVID alatt valakik eltüntettek 300 milliárd forintot a lélegeztetőgépek ürügyén

Müller Cecília fontos bejelentést tett a vírusról

Enyhén növekszik a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja

Koronavírus: megugrott az elhunytak száma, 12 636 új fertőzött az elmúlt hét mérlege

Fertőzéshullámot indított az Oktoberfest Münchenben

Rusvai nem bír leállni: visszatérhet a maszkviselés, és azt is kiszámolta, hogy jön a hét évente esedékes Komoly Influenzajárvány