Nyolcan adták át az M4-es Üllő és Albertirsa közötti szakaszát

Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én.
Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Alig fért az MTI képaláírásába, mennyi fontos, tekintetes ember kellett hozzá, hogy a pórnép használatába bocsáttassék az M4-es autóút Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakasza pénteken.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kétszer kétsávos út egyébként nettó 52 milliárd forintból készült el, beköti immár a gyorsforgalmi hálózatba Szolnokot is, és „újabb magas színvonalú közúti összeköttetést” létesít Erdély, Románia felé – magyarázta a Nyolc Derék Férfi közül az egyik, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

Kapcsolódó hírek