Bűnügy

Agyonszúrtak egy pultos nőt Mezőberényben nem sokkal ezelőtt

Baleset

Gyerekeket szállító busz borult árokba Kőszegnél, sok sérült

Baleset

Durva baleset történt az M3-ason, ketten meghaltak

Nyolcan adták át az M4-es Üllő és Albertirsa közötti szakaszát

Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én.
Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Alig fért az MTI képaláírásába, mennyi fontos, tekintetes ember kellett hozzá, hogy a pórnép használatába bocsáttassék az M4-es autóút Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakasza pénteken.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kétszer kétsávos út egyébként nettó 52 milliárd forintból készült el, beköti immár a gyorsforgalmi hálózatba Szolnokot is, és „újabb magas színvonalú közúti összeköttetést” létesít Erdély, Románia felé – magyarázta a Nyolc Derék Férfi közül az egyik, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

Ez is érdekelhet: Melegebb volt tegnap a Déli-sarkvidéken, mint Budapesten

Kapcsolódó hírek

Ütköztek, majd lángba borult a személyautó az M86-os gyorsforgalmin

Halálos baleset történt Kisszállás térségében

Hivatalos: megállapította a főpolgármester-választás eredményét a választási bizottság

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Vitézy nem nyugszik, „rengeteg nyitott kérdés” miatt akar újraszámolást

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Németh Szilárd nagyon duzzog, amiért a csepeliek elzavarták a Fideszt

Drámai bejelentést tett Dobrev Klára, itt a vége

Orbán most, hogy vége a választásnak, elismerte: semmi sem kötelezi Magyarországot külföldi katonai akcióra

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!