Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Nyolcan adták át az M4-es Üllő és Albertirsa közötti szakaszát

Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én.
Czerván György és Fazekas Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselői, Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés elnöke, Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára, valamint Szűcs Lajos fideszes és Földi László kereszténydemokrata országgyűlési képviselő (b-j) átadja az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakaszát a Gerje-Pilis pihenőhelynél 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Alig fért az MTI képaláírásába, mennyi fontos, tekintetes ember kellett hozzá, hogy a pórnép használatába bocsáttassék az M4-es autóút Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakasza pénteken.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én.

Az M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti szakasza a Gerje-Pilis pihenőhelynél az átadás napján, 2020. február 7-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A kétszer kétsávos út egyébként nettó 52 milliárd forintból készült el, beköti immár a gyorsforgalmi hálózatba Szolnokot is, és „újabb magas színvonalú közúti összeköttetést” létesít Erdély, Románia felé – magyarázta a Nyolc Derék Férfi közül az egyik, Mosóczi László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró