Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Két nőt is halálra gázoltak éjjel a fővárosban

Összetört személyautó mellett helyszínelnek rendőrök a főváros XX. kerületében, a Helsinki úton 2020. február 6-án este, miután a járművel halálra gázoltak egy 63 éves nőt.
Összetört személyautó mellett helyszínelnek rendőrök a főváros XX. kerületében, a Helsinki úton 2020. február 6-án este, miután a járművel halálra gázoltak egy 63 éves nőt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A főváros XX. kerületében egy buszról leszálló asszonyt, nem sokkal utána, a XIII. kerületben egy zebrán áthaladó nőt ütöttek el csütörtök éjjel, mindketten a helyszínen életüket vesztették.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt írta, egy 63 éves nőt a főváros XX. kerületében, a Helsinki úton csütörtök este egy menetrend szerint közlekedő buszról szállt le, majd a jármű takarásából lépett az úttestre, ahol egy személyautó elütötte. A nő a helyszínen meghalt.

A XIII. kerültben egy 42 éves nő egy zebrán haladt át, amikor eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elgázolta a Róbert Károly körút Árpád híd irányába tartó oldalán. Őt sem sikerült újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette.