Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Iskolásokat szállító busz balesetezett Géderlakon

Tizenketten megsérültek, az iskola fala előtt egy méterrel csapódtak az árokba.

Tizenketten megsérültek a Bács-Kiskun megye Géderlakon, amikor egy menterend szerinti autóbusz – még reggel nyolc óra előtt – a jegesedés miatt árokba csúszott. Információk szerint az autóbuszon főként gyerekek utaztak.

A jármű a Dunaszentbendeki úton haladt, amikor megcsúszott a jeges úton, így a kanyart nem tudta bevenni, és az iskola fala előtt egy méterre az árokba csapódott. A gyerekek már leszálláshoz készültek, amikor az autóbusz megcsúszott, így a baleset következtében többen elestek.

A Baon.hu arról is ír, hogy a buszon 43-an utaztak. A sérült gyerekek ellátásához a helyi orvosnő és asszisztense, valamint a védőnő és a pedagógusok érkeztek elsőként a helyszínre. Úgy tudni,

tíz gyereket kellett a Kalocsai Szent Kereszt Kórház Sürgősségi Osztályára szállítani: nyolc könnyebb, kettő súlyos sérüléseket szenvedett, az egyik diáknak eltört a csuklója.

A baleset okozta trauma miatt az iskola vezetése úgy határozott, hogy rendkívüli tanítási szünetet rendel el csütörtökre.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, akik felhívják az autósok figyelmét, hogy az útburkolatok Bács-Kiskun megyében több helyen – a jegesedés miatt – csúszóssá váltak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz