Koronavírus: Bódi Gusztiék önként karanténba vonulnak

Bódi Gusztiék helyzetjelentése Thaiföldről.
Bódi Gusztiék helyzetjelentése Thaiföldről. Fotó: Facebook/Bódi Guszti és a Fekete Szemek

December elején Thaiföldre utazott szokásos éves pihenőjére Bódi Guszti és felesége, amikor még senki sem tudott az azóta világjárvánnyal fenyegető koronavírusról, a házaspár azonban elővigyázatosságból kivizsgáltatja magát, amint hazaérnek – írja a Ripost.

A lapnak a házaspár gyermeke, Csabi azt mondta, első dolguk lesz, hogy elvégezzenek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e.

„Mivel a lappangási idő egy hét, ez idő alatt anyu és apu otthon maradnak a házban, és nem érintkeznek senkivel. Ez így természetes, hiszen sem minket, sem az unokákat, sem pedig a közönséget nem akarják veszélynek kitenni”

– mondta a Bódi-gyerek, megjegyezve, szülei mindig rendkívül elővigyázatosak, mindig beadatják maguknak a kötelező és ajánlott védőoltásokat, nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt utcai árusnál és a higiéniára is nagy hangsúlyt fektetnek.

Bódi Gusztiék egyébként hétfőn posztoltak egy fotót Thaiföldről, hangsúlyozva, hogy minden rendben, de azért szájmaszkban közlekednek (a kép azóta valamiért eltűnt a Facebookról).

Kapcsolódó hírek