Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Rendőröket késelt egy férfi Erdőkertesen

Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt.
Bűnügyi helyszínelés 2020. január 23-án Erdőkertesen, ahol egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi késsel megsebesített két rendőrt. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mentőhelikopter vitt el rendőröket Veresegyház mellől – értesült az ATV. A szomszédos Erdőkertes polgármestere szerint egy bűnügyi felügyelet alatt álló férfi szurkált meg rendőröket, akiknek állapota stabil.

A Központi Nyomozó Főügyészség az ATV Híradójának megerősítette a hírt, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében nyomoznak. Az ATV információi szerint a helyszínre mentőhelikopter érkezett, azzal vitték kórházba a rendőröket.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a támadás Veresegyházon történt, de a szomszédos Erdőkertes polgármestere később a Facebookon azt írta, az ő településén élő férfi szúrt meg késsel két rendőrt.

„Bűnügyi felügyelet alatt álló V. László, akit a rendőrök a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállítottak, a hazaérkezés előtt a két rendőrt a nála lévő késsel előre kitervelten nyakukon, kezükön, arcukon megsebesítette. Mindkét rendőr állapota stabil, kielégítő. V. László a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállításra került”

– írta a Pest megyei község vezetője.

Lemondott, 58 év után távozik Veresegyház éléről Pásztor Béla polgármester

Lefejelte, agyonrugdosta, majd egy dögkútba temette élettársát egy férfi Veresegyházon

Kiszökött egy oroszlán, kiürítették a Veresegyházi Medveotthont

Szörnyű tragédia történt Demecserben

Súlyos bejelentést tett az ukrán rendőrség

Jelentős mennyiségű speedet találtak egy budapesti dílernél