Közzétette a BKV az év levelét, amit egy utastól kapott

Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy teljesen őszinte, vagy inkább csak ironizál az a levél, melyet a BKV kapott egy utastól.

A közlekedési társaság a Facebook-oldalán meg is osztotta a levelet, ebben a meglepően elégedettnek tűnő utas azt írja, 2019. december 3-án kedden délután fél ötkor szállt fel a Széll Kálmán téren a 156-os buszra, amivel a Traumatológiáig utazott. Majd azzal folytatja katartikus utazási élményeit:

„Már a végállomásra való beállás feltűnt, olyan finoman, pontosan, precízen vitte végbe a vezető.
A Szilágyi Erzsébet fasorban olyan rátermetten, érzéssel vezette a buszt, mintha külön vigyázna, hogy kímélje a munkaeszközét. Pedig ezen a szakaszon gyakran majdnem megválunk a fogsorunktól. Bezzeg ez a fiatalember! Úgy vezetett, mintha külön örömöt jelentene neki. Mi utasok igazán jól éreztük magunkat. Én legszívesebben mentem volna még egy kört, de nem tanácsos sötétben járkálni. Így hát szépen, köszönve leszálltam és hazavonultam.
De mondhatom, volt egy kellemes estém. Köszönöm.”

Hogy ez tényleg dicséret-e, vagy csak kínjában fogalmazott így az utas, azt mindenki döntse el maga, a kommentek között mindenesetre akadt, aki még ezt is tudta fokozni, igaz, megint más arról írt:

„Azokat is osszátok meg amikor a sofőrök 95%-a úgy vezet mint egy vadbarom.”

Kapcsolódó hírek