Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Ceruzával szúrta nyakon osztálytársát egy elsős Sándorfalván

Nyakon szúrta ceruzával egy elsős fiú az osztálytársát Sándorfalván, a Pallavicini Sándor Általános Iskolában múlt csütörtökön – számolt be róla az RTL Híradó.

Úgy tudni, a gyerekek szünetről mentek vissza, a megszúrt iskolatárs éppen a kabátját akarta felakasztani, mikor a támadás érte.

A megszúrt gyermeket azonnal orvoshoz vitték, szerencsére csak felszíni sérülést szenvedett, a ceruza a nyaki ütőér mellett találta el.

Az RTL Híradó értesülései szerint az elsőssel a tanév kezdetétől gondok voltak, emiatt az iskola ősszel a családsegítőhöz fordult. Egy darabig pedagógiai asszisztens is bent ült az órákon, akkor nem volt a fiúval probléma, de információk szerint ha nem figyeltek a felnőttek, újra verekedni kezdett. Az iskola vizsgálatot indított az ügyben, a támadó kisdiákot eltanácsolták az intézményből.

A Délmagyar 2014-es cikke szerint már évekkel ezelőtt is rettegésben tartotta egy diák a sándorfalvi iskolát, akkor egy harmadikos fiú verte, fojtogatta osztálytársait, és még az ürülékét is szétkente az iskolában.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz