Ceruzával szúrta nyakon osztálytársát egy elsős Sándorfalván

Nyakon szúrta ceruzával egy elsős fiú az osztálytársát Sándorfalván, a Pallavicini Sándor Általános Iskolában múlt csütörtökön – számolt be róla az RTL Híradó.

Úgy tudni, a gyerekek szünetről mentek vissza, a megszúrt iskolatárs éppen a kabátját akarta felakasztani, mikor a támadás érte.

A megszúrt gyermeket azonnal orvoshoz vitték, szerencsére csak felszíni sérülést szenvedett, a ceruza a nyaki ütőér mellett találta el.

Az RTL Híradó értesülései szerint az elsőssel a tanév kezdetétől gondok voltak, emiatt az iskola ősszel a családsegítőhöz fordult. Egy darabig pedagógiai asszisztens is bent ült az órákon, akkor nem volt a fiúval probléma, de információk szerint ha nem figyeltek a felnőttek, újra verekedni kezdett. Az iskola vizsgálatot indított az ügyben, a támadó kisdiákot eltanácsolták az intézményből.

A Délmagyar 2014-es cikke szerint már évekkel ezelőtt is rettegésben tartotta egy diák a sándorfalvi iskolát, akkor egy harmadikos fiú verte, fojtogatta osztálytársait, és még az ürülékét is szétkente az iskolában.

Kapcsolódó hírek