Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Megnyugtatták a rendőrök a bujáki nőt, hogy nem fogja többé összeverni volt barátja, mert nekik megígérte

Orosz Bernadett a TV2 műsorában 2020-ban.
Orosz Bernadett a TV2 műsorában 2020-ban.

Hiába írt levelet előbb Varga Judit igazságügyi miniszternek, majd Polt Péter legfőbb ügyésznek is az a nő, akit állítása szerint volt barátja kis híján halálra vert, továbbra sem kapott rendőri védelmet – írja az Index.

Orosz Bernadett esete tavaly novemberben rázta meg a közvéleményt, amikor úgy tudni, a nő egy osztálytalálkozóra kísérte el volt katonatiszt barátját, de a férfi az este végén úgy megverte, hogy a negyvenéves, hatgyermekes édesanyára alig lehetett ráismerni. Bernadettet a Salgótarjáni Kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol kiderült,

eltört az orrcsontja; koponyája, karja és csuklója több helyen zúzódott, arca pedig úgy feldagadt, hogy a szemeit sem tudta kinyitni.

Facebook-oldalán döbbenetes képeket osztott meg a verés utáni állapotáról.

18 +-os!!!! Tanulságos, Mindenkinek!Sajnos az eset velem történt meg. Rendkívül sajnálom, hogy elveimmel ellentétesen…

Posted by Bernadett Orosz on Monday, November 11, 2019

A durván bántalmazott nő ügye bejárta a sajtót, ennek ellenére érdemi segítséget azóta sem kapott.

A Mérce cikke szerint Varga Judit válaszlevelében pszichológiai és jogi segítségnyújtást ajánlott fel neki, noha a feltételezett verekedő azóta is szabadlábon van, és annak ellenére, hogy a férfi távoltartási végzést kapott, állítólag karácsony előtt kapcsolatba lépett a nő lányával is fiával is.

A megvert nő szeretné elérni, hogy a győri gyermekgyilkos esetéhez hasonlóan azonnal rendeljenek el vizsgálatot az ő ügyében is. Eddig viszont csak ígéreteket kapott, úgy tudni, Gellén Márton helyettes államtitkár azt üzente, kivizsgálják, hogy történt-e mulasztás az ügyben, addig is különböző „áldozatsegítő szolgáltatásokat” ajánlott a nőnek.

Orosz továbbra is rettegésben él, úgy érzi a távoltartásnak nincs elég visszatartó ereje egy lelkileg teljesen kiszámíthatatlanná vált férfival szemben, és veszélyben érzi a saját és gyermekei biztonságát is.

Az nem megnyugtató, ha az első kihallgatásomat végző nyomozó bizonygatja, hogy higgyem el, beszélt a volt barátommal, nem fog keresni és bántani többet, megígérte

– idézte fel nő a rendőrség abszurd reakcióját.