Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Bűnügy

Beleáll a Fidesz: támogatják, hogy lehessen gyerekekkel erőszakoskodni anélkül, hogy tartani kelljen a gyónáskori kitudódástól

Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Havazást, esőt, viharos szelet tartogat az év első hétvégéje

Nő kutyát sétáltat a deres, ködös debreceni Nagyerdőben 2020. január 2-án.
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Változékony lesz az időjárás az év első hétvégéjén: napsütésre és esőre, néhol havazásra is készülni kell – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzése.

A szakemberek szerint a péntek ködösen indul, emiatt tizenkét megyére figyelmeztetést adtak ki:

kod_figyelmeztetes

Forrás: met.hu

Mint írják, péntekre virradóra a köd folyamatosan zsugorodik, legtovább az Észak-Alföldön, Borsod környékén maradhat meg, másutt kisüt a nap, számottevő csapadék nem várható. A minimumhőmérséklet mínusz 8 és mínusz 2 fok között valószínű. A nappali maximumok mínusz 2 és plusz 6 fok között alakulnak, a fagypont körüli értékek a tartósabban borult, ködös tájakon lesznek.

Szombaton csak rövid napos időszakok lehetnek. Ekkor

elszórtan eső, havas eső, északkeleten havazás is lehet,

emellett egyre nagyobb területen megerősödik a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 6 és 0 fok között, napközben mínusz 1 és plusz 8 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap több órára kisüt a nap, de néhol már hózápor is lehet. Nagy területen megerősödik, többfelé viharossá is fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 1, a legmagasabb pedig plusz 2 és 6 fok között várható – olvasható az előrejelzésben.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!