Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Halálra vertek egy nőt Kőbányán

Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.
Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki hétfő este egy nőt bántalmazott egy kőbányai lakásban. A BRFK a rendőrség honlapján azt közölte, a nő később a kórházban életét vesztette.

Rendőrök egy kőbányai társasház előtt, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.

Rendőrök egy kőbányai társasház előtt, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mint írták, a rendőrségre december 30-án 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Budapest X. kerület Harmat utcai lakásban egy nőt ismeretlen személy bántalmazott. A sértettet a mentősök kórházba szállították, ahol később életét vesztette. A BRFK nyomozói megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását.

A Kőbánya Most Facebook-oldal úgy tudja, féltékenység állt a családi dráma hátterében, és az elkövető megszurkálta a nőt.

Kapcsolódó friss hírek

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma