Halálra vertek egy nőt Kőbányán

Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.
Bűnügyi helyszínelők egy kőbányai társasházban, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen, aki hétfő este egy nőt bántalmazott egy kőbányai lakásban. A BRFK a rendőrség honlapján azt közölte, a nő később a kórházban életét vesztette.

Rendőrök egy kőbányai társasház előtt, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.

Rendőrök egy kőbányai társasház előtt, amelynek egyik lakásában bántalmaztak egy nőt 2019. december 30-án. A nő a kórházban belehalt sérüléseibe, az elkövetőt keresi a rendőrség.Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Mint írták, a rendőrségre december 30-án 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy Budapest X. kerület Harmat utcai lakásban egy nőt ismeretlen személy bántalmazott. A sértettet a mentősök kórházba szállították, ahol később életét vesztette. A BRFK nyomozói megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását.

A Kőbánya Most Facebook-oldal úgy tudja, féltékenység állt a családi dráma hátterében, és az elkövető megszurkálta a nőt.

Kapcsolódó hírek