Kultúra

Őrjöngve esett neki az RTL-nek Vidnyánszky Attila, miután arról kérdezték, miért nem ő hívta fel Kulka Jánost, ahogy szokás

Belföld

Pánik a Fideszben: hamarosan újabb Békemenetet hirdethetnek, az is megvan, mikorra

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Megölte élettársát, majd felgyújtotta a házat egy férfi Mélykúton, megrázó részletek

Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a nyolcvan négyzetméter alapterületű lakóépület teljes terjedelmében égett, de eloltották a tüzet. A 27 éves elkövető a közlések szerint feltehetően késsel támadt áldozatára. Miután megölte, véget akart vetni a saját életének is. Őt kórházba szállították, hogy ellássák sérüléseit.

A Baon.hu helyszíni, meg nem megerősített információkra hivatkozva azt írta, az áldozat a húgához menekült az élettársa elöl, akivel otthonukban összevesztek, a férfi azonban utána ment. A veszekedés folytatódott,

a lap úgy tudja, a férfi szíven szúrta a nőt, majd elvágta a nyakát. Ezután gyújtotta fel a házat, majd megpróbált önkezével véget vetni az életének, több vágást ejtve a hasán.

Az égő házból egy 2 és fél éves és egy óvodás gyermek kisgyerek az utcára menekült, míg anyjuk a közeli szomszédtól kért segítséget, hogy hívják a mentőket és a rendőröket. A megyei lap fotókat is közölt a helyszínről:

FOTÓKKAL, ÚJ INFORMÁCIÓKKAL FRISSÍTVE!Szíven szúrta, majd elvágta élettársa nyakát, utána magukra gyújtotta a házat és megpróbált magával is végezni egy 27 éves férfi szerda este Mélykúton.

Posted by BAON Bács-Kiskun vármegyei Online on Wednesday, December 18, 2019

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!